مدارس و دانشگاه‌های مازندران تا پایان هفته غیرحضوری شد جزئیات تأثیر معدل در کنکور تصویب شد / برگزاری امتحان نهایی در پایه یازدهم فقط برای ۶ درس مدارس کردستان روز یکشنبه تعطیل است مدارس طالقان و آسارا تعطیل شد مدارس آذربایجان شرقی فردا غیرحضوری‌اند غیرحضوری شدن فعالیت مدارس ابتدایی استان زنجان در شیفت صبح فردا مدارس ابتدایی قزوین یکشنبه غیرحضوری شد دادستان کل کشور: مرخصی برای مدیران دارای مسئولیت در نوروز ممنوع است مدارس ۵ شهرستان استان کرمانشاه فردا یکشنبه غیرحضوری شد مدارس تهران یکشنبه غیرحضوری است؟ فردا مدارس ایلام غیرحضوری است / کار اداره‌ها با تأخیر آغاز می‌شود خارج کردن رحم ۳ کیلویی از شکم زن اسفراینی پذیرش ۱۸ هزار رد شده آزمون استخدامی آموزش و پرورش/ حدود ۵۷۰۰ نفر از شرکت‌کنندگان آزمون کیفیت بخشی مجدداً قبول شدند کولاک شدید در گردنه اسدآباد و گرین نهاوند صدور هشدار قرمز در گیلان/ پیش‌بینی بارش برف تا ۲ متر

توضیحات دادسرای روحانیت درباره اجرای حکم یک روحانی

روابط عمومی دادسرای ویژه روحانیت با توجه به انتشار اخبار و مطالب خلاف واقع در خصوص اجرای حکم محکومیت آقای مسلم گنجی توسط دادسرای ویژه روحانیت قم، جهت تنویر افکار عمومی به خصوص جامعه حوزوی اطلاعیه‌ای صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۰ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 14
کد خبر: ۲۴۰۷۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنابرآنچه تسنیم روایت می‌کند، روابط عمومی دادسرای ویژه روحانیت در خصوص اجرای حکم محکومیت آقای مسلم گنجی از طلاب حوزه علمیه توسط دادسرای ویژه روحانیت قم توضیحاتی را ارائه کرد که متن آن به این شرح است:

آقای مسلم گنجی متعاقب شکایت شاکی خصوصی با اتهام ایراد افتراء و نشر اکاذیب در فضای مجازی تحت تعقیب قضایی قرار گرفته و پرونده متشکله پس از طی مراحل مختلف رسیدگی، در نهایت پس از جری تشریفات قانونی و مراحل دادرسی، با احراز بزه انتسابی منتهی به صدور حکم قطعی حبس تعزیری گردید.

اگر چه برابر قانون، احکام قضایی کیفری پس از قطعیت باید فورا به اجرا درآیند، اما مع الوصف، به محکوم علیه فرصت چندین ماهه داده شد که نسبت به جلب رضایت شاکی خصوصی اقدام نماید که موفق به جلب رضایت نشده و شاکی خصوصی نیز مصرانه پیگیر اجرای حکم قطعی دادگاه بود.

دادسرای ویژه روحانیت قم در راستای تکلیف قانونی خود بار‌ها اقدام به دعوت و احضار محکوم علیه جهت اجرای حکم نمود که متاسفانه با استنکاف مشارالیه مواجه گردید.

درنهایت با توجه به درخواست و اصرار شاکی خصوصی، محکوم علیه در تاریخ بیست و یکم اردیبهشت ماه امسال با حکم قضایی و توسط ضابطین دستگیر و به منظور اجرای حکم قانونی و تحمل حبس به زندان معرفی شد که بعد از آن، شاکی خصوصی در تاریخ بیست و دوم اردیبهشت با حضور در واحد اجرای احکام دادسرای ویژه روحانیت قم اعلام رضایت نموده و متعاقب آن، محکوم علیه از زندان آزاد گردید.

در این اطلاعیه از تمامی افراد و طلاب درخواست شده در بیان و انتشار اخبار و اطلاعات، امانت و تقوای الهی را پیشه کنند. / خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر